Biljartvereniging Castricum - BVC

De Biljartvereniging Castricum is opgericht op 1 januari 2021. In Castricum zijn sinds jaar en dag een aantal biljartverenigingen actief. Na de bouw van het nieuwe Buurt- en Biljartcentrum speelden deze clubs allemaal in deze splinternieuwe accomodatie. Al snel zag je dat de leden van de verschillende clubs elkaar leerden kennen en met elkaar gingen spelen. Het samenvoegen van deze clubs tot één grote nieuwe vereniging was toen eigenlijk een logische stap.

Onder Ons (1935), W.I.K. (1965), De Driebanders (1983), BVO (1988), 't Steegie (1988) en 't Stetje (2005) gaan samen verder als Biljartvereniging Castricum, ofwel BVC.

Er wordt met veel plezier gebiljart op elk niveau. Van jong tot oud, van recreatief tot competitief. Er is op de verschillende speelochtenden, -middagen en -avonden nog plaats voor nieuwe leden. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Een keertje proefspelen mag natuurlijk ook. U bent van harte welkom!

Kijk eens op de uitgebreide website www.bvcastricum.nl. Hier vind je veel informatie over de vereniging en rondom het biljarten in het algemeen.

Biljartvereniging Castricum - BVC